Membership
 
Vem är online?
 
Site Contributions
 
1
 
About Nord
Nord Is an adult, socially focused raid guild which resides in the Chamber of Aspects (PVE) realm! We play to have fun with our old and new friends and we are assuming that you have the same attitude if you want to become a member of the Nord. Nord started on the Chamber of Aspects by a bunch of friends that has played together almost since the inception of WoW. We were on Aszune, most of us in the Guild "Rimfrost", who will always have a big place in our hearts. Watchword is "common sense" Everyone should have fun and no one should feel left out and abandoned. We are an scandinavian guild so if you don't speak and read Swedish, Norweigan and Danish, you won't be interested in our guild.
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Nord Forum Index -> Bli medlem i Nord?
View previous topic :: View next topic  
Klaatha
Boss

user avatar

Joined: 23 Nov 2008
Posts: 1090

Send private message
Reply with quote

re: Vem kan ansöka?

0
Nord är ett gille med enbart skandinaviska spelare. Detta innebär att man ska kunna prata, skriva och förstå norska, svenska eller danska. Man behöver inte bo i dessa länder men då allt snack i teamspeak och i gilleschatten är på dessa språk så är det ett krav att man kan förstå dem.

Man ska vara över 20 år. Vi vet att det finns mogna spelare under 20 samt att det inte är en garanti att man är mogen bara för att man är äldre. Vi har en relativt hög genomsnittsålder i Nord och de flesta har familjer och med de krav som följer med dylikt. Detta innebär att vi inte vill ha barn/ungdomar som inte har förståelse för att man måste spendera lite tid med familjen och inte kan raida jämt.

Söker du enbart epics och att alltid raida 25-manna så är Nord inte gillet för dig. Visserligen är vi duktiga raiders och de allra flesta tycker det är skoj att raida, men huvudsyftet med Nord är att ha trevligt och skoj tillsammans och det behöver inte nödvändigtvis vara att raida 25-manna. Nord är ett socialt gille som råkar gilla att raida och dessutom raidar bra!

Vidare vill vi att du är en social och trevlig person som skriver i forumet och inte är främmande för en bitvis rå men hjärtlig ton i chatten.
Posts from:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Nord Forum Index -> Bli medlem i Nord? All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
 
 
1
Server Status
 
News
 
1